fbpx

Susu Badan Penyebab Cirit-Birit ?

susu badan punca cirit birit

ANAK FULLY BREASTFEEDING TAPI ANAK CIRIT, MUNTAH DAN DEMAM. IBU KE YANG BERSALAH?

Kesian sungguh si ibu bila terkena nasihat yang tak membantu malah memedihkan dari makcik bawang begini.

Kenapa nak salahkan susu badan ibu sahaja kalau perkara lain juga boleh sebabkan anak kena sakit begitu. Jom Kita tengok perkongsian yang telah dikongsikan oleh Puan Nurasyikin Ali penyebab dan faktor berlakunya masalah susu badan penyebab cirit-birit yang sering melanda ibu-ibu tercinta.

Bagi Kak ekin, nasihat tak salah tapi pastikan kita beri nasihat dalam nada suara yang tidak buatkan orang lain terasa atau meminta izin dahulu sebelum mulakan nasihat dan minta maaf pada penghujung nasihat.

Haa, kan manis macam tu.

Jadi, apa kata harini Kak ekin share apakah faktor yang sebabkan anak-anak terkena cirit-birit, muntah dan demam.
Post ni bukan hanya untuk ibu yang menyusu badan sahaja tapi berguna juga bagi ibu-ibu yang ada anak kecil.
Semoga bermanfaat dan sangat berguna Buat Ibu-Ibu.
susu badan punca cirit birit 2
RESEPI MILKBOOSTER BERKESAN DAN MENYELERAKAN

Resepi milkbooster berkesan dan menyelerakan Ramai orang tertanya-tanya, kenapa susu badan ibu drop semasa berpantang?  sampai ada yang mengamalkan petua orang lama dan telan pelbagai macam ubat-ubatan yang ada diluar sana.  Ada sesetengah yang dah berputus asa dan rasa down

Read More »
Breakfast dengan air kurma merah.

Breakfast dengan air kurma merah Breakfast dengan air kurma merah. Terutama time datang bulan, Elok sangat sangat. Jujube atau di panggil Kurma Cina atau Kurma Merah ini memang kaya dengan khasiat terutama untuk kaum wanita. – Mak berpantang dan hamil

Read More »
Resepi puree untuk makanan baby.

Resepi puree untuk makanan baby Malam ni share resepi puree pulak untuk baby. Mak-mak kalau nak join makan puree ni pun boleh juga. 😜 Risau anak makan makanan segera yang penuh dengan PENGAWET, PERASA dan PERWARNA tambahan? Dilema di atas

Read More »
peria katak
PERIA KATAK!!!

PERIA KATAK!!! Akak sorang ke yang mula-mula anti betul dengan yang namanya ‘PERIA KATAK’ Dengan rasa yang pahit, siapa je sanggup telan. Tapi, bila pikir-pikir balik. Pahit pun sanggup ditelan demi kasih sayang terhadap diri. Siapa tak sayang diri woi..

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0