fbpx

RESEPI MILKBOOSTER BERKESAN DAN MENYELERAKAN

Resepi milkbooster berkesan dan menyelerakan

Ramai orang tertanya-tanya, kenapa susu badan ibu drop semasa berpantang?  sampai ada yang mengamalkan petua orang lama dan telan pelbagai macam ubat-ubatan yang ada diluar sana.  Ada sesetengah yang dah berputus asa dan rasa down bila susu badan tak ada. siapa je tak mental down bila jadi macam tu. emm.. kenapa boleh jadi seteruk itu ya ibu-ibu? mesti ada rahsia nak atasi masalah ni.. 
jadi jomm rajinkan mata ibu-ibu membaca kalau nak tahu apa rahsianya..
 
Ada banyak sebab kenapa susu badan ibu berkurang . ibu perlu tahu badan yang kita bawa ini ada kelebihan dan kekurangnya.. kelebihan adalah ibu boleh lakukan kerja rumah, jaga anak, masak dan macam-macam lagi. kekurangnya pula, ibu tidak boleh buat kerja terlalu banyak.. apa orang putih cakap “over limit” haa.. dari situ lah punca susu badan ibu tak banyak. bila Badan ibu penat, ibu pun mula rasa stress, rehat tidak cukup.. tambah pula tiada suami disisi. haa betul tak?
 
okk.. saya straight to the point jela, sebenarnya rahsia untuk banyakkan susu badan ni adalah bermula dari pemakanan. ibu kena tahu apa yang perlu di ambil semasa berpantang. Apa yang Ibu perlu amalkan ialah makan pemakanan milkbooster. Apa itu pemakanan milkbooster? contoh pemakanan yang ada fungsi milkbooster ialah
1. Makanan sunnah
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0