fbpx

KEPERLUAN BERPANTANG IBU

Selalu tak hadapi masalah macam ni? bila sudah hampir masa nak bersalin mula lah semua benda tak prepare lagi. Bila dah kelam kabut habis semuanya lupa belaka.Jom admin kongsikan keperluan berpantang ibu yang mungkin sangat berguna buat ibu..

Jangan buat lewa sangat mak buyung, kang terberanak awal baru tahu kalut nak siap semua benda.

Ni tak. 37 week pun baju anak tak basuh lagi. Haiyaa. Kak ekin pulak nebes bila baca.

Ahh.. Taknak cerita pasal barang ke spital tu sebab Kak ekin dah share 2 minggu lepas apa barang korang kena bawak.

Tapi sebab Kak ekin dah janji nak share barang berpantang kat korang.

Jadi, malam ni Kak ekin tumpang menyelitlah ye kat wall masing-masing.

Meh dekat-dekat sikit dan semak barang apa yang perlu ada masa pantang nanti. Tick terus tau apa yang ada, apa yang takde.
.

Semoga bermanfaat ūüôā

 

Sumber daripada Nurasykin Ali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0