fbpx

Cara Nak Tambah Susu Badan

Cara nak tambah susu badan

Bila tengok ibu-ibu lain dapat supply susu badan dengan lancar, Tiba-tiba hati ini rasa sayu dan otak mula ligat

berfikir untuk memikirkan cara nak tambah susu badan untuk di supply kepada si cilik dan si kecil. Dulu admin selalu

rasa perasaan begini . Dah bermacam cara admin lakukan untuk tambah susu badan.

Selalu tak mengalami masalah macam admin?

  • Susu badan selalu drop bila letih
  • Asyik tak bertenaga bila tengah menyusukan baby
  • Selalu rasa nak berputus asa untuk supplykan susu pada bayi
tambah susu badan
cara nak buat duit dengan mudah 8

Kini Alhamdulillah, admin telah berjumpa dengan cinta hati admin yang banyak membantu admin untuk tambah

susu badan. Bestnya! Kesan yang cepat. Ibu seronok, bayi pun mesti seronok kenyang minum susu ibu.

SUSU BANYAK, TAMBAH TENAGA, KULIT CANTIK

Milkbooster yang dirumus khas bagi meningkatkan

KESIHATAN, KECERGASAN dan Kecantikan pada IBU

dan BAYI. Sangat sesuai bagi ibu yang menyusu, hamil

dan berpantang.

MilkUp Candy di formulasi dengan 9 bahan terbaik yang antaranya di amalkan majoriti masyarakat timur tengah

seperti kurma ajwa, biji halba, gam arab dan sebagainya. Di gabungkan juga dengan ulam tradisi masyarakat kita

seperti daun pegaga yang di percayai membantu mempercepat pengecutan rahim selain tambah susu badan.

Apa manfaat Milkup Candy  ?

Untuk ibu mengandung

  • Bantu kurangkan risiko lahir bayi jaundice.
  • Bantu rangsang pembentukan kelenjar susu pada badan ibu yang bakal melahirkan bayi
  • Bantu tingkatkan tenaga pada badan ibu.
  • Kurang risiko ibu alami kejang kaki ketika mengandung.
  • Bantu cantikkan kulit, kuatkan rambut, kuku dan tulang.

Untuk Ibu Menyusu:

  • Bantu meningkatkan penghasilan susu badan.
  • Membekal tenaga berpanjangan pada tubuh ibu.
  • Bantu mencantikkan semula kulit ibu.
  • Bantu mempercepatkan luka jahitan untuk sembuh.
  • Bantu kuatkan tulang, gigi dan rambut ibu.
Cara nak Tambah Susu Badan
Cara nak tambah susu badan 2
Cara nak tambah susu badan 3

Alhamdulillah kini ramai ibu-ibu yang telah berpuas hati  dengan

milkup candy. Kini masalah susu badan dapat di selesaikan dengan cepat

dan berkesan ! Ingin dapatkan info lebih lanjut jom Kunjungi kami di :

RESEPI MILKBOOSTER BERKESAN DAN MENYELERAKAN

Resepi milkbooster berkesan dan menyelerakan Ramai orang tertanya-tanya, kenapa susu badan ibu drop semasa berpantang?  sampai ada yang mengamalkan petua orang lama dan telan pelbagai macam ubat-ubatan yang ada diluar sana.  Ada sesetengah yang dah berputus asa dan rasa down

Read More »

Breakfast dengan air kurma merah.

Breakfast dengan air kurma merah Breakfast dengan air kurma merah. Terutama time datang bulan, Elok sangat sangat. Jujube atau di panggil Kurma Cina atau Kurma Merah ini memang kaya dengan khasiat terutama untuk kaum wanita. – Mak berpantang dan hamil

Read More »

Resepi puree untuk makanan baby.

Resepi puree untuk makanan baby Malam ni share resepi puree pulak untuk baby. Mak-mak kalau nak join makan puree ni pun boleh juga. 😜 Risau anak makan makanan segera yang penuh dengan PENGAWET, PERASA dan PERWARNA tambahan? Dilema di atas

Read More »
peria katak
milkupempire

PERIA KATAK!!!

PERIA KATAK!!! Akak sorang ke yang mula-mula anti betul dengan yang namanya ‘PERIA KATAK’ Dengan rasa yang pahit, siapa je sanggup telan. Tapi, bila pikir-pikir balik. Pahit pun sanggup ditelan demi kasih sayang terhadap diri. Siapa tak sayang diri woi..

Read More »
milkupempire

5 TIPS ‘MAINTAIN’ SUSU BADAN SEMASA BERPUASA

5 TIPS ‘MAINTAIN’ SUSU BADAN SEMASA BERPUASA. Salam perjuangan ibu menyusu semua! Apa kabar hari ini? Moga ibu semua sihat dalam menjayakan jihad penyusuan. Untuk ibu yang sedang berjuang maintain menyusukan anak tetapi mahu susu maintain tidak berkurang. Kak eja

Read More »

RISAU SUSU BADAN DROP KETIKA BERPUASA?

RISAU SUSU BADAN DROP KETIKA BERPUASA? Ibu yang menyusukan anak tentu risau kalau susu bdan drop ketika bulan puasa kan? Walaupun agama islam tak mewajibkan mereka untuk berpuasa tapi tak semua ibu memilih untuk tidak berpuasa. barangkali mereka berasa segan

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0