fbpx

Cara Nak Buat Duit Dengan Mudah !

cara banyakkan susu

BILA TIBA HUJUNG BULAN POKET DAH KOSONG??

DUIT MAK AYAH DI KAMPUNG BELUM SEMPAT BERI?

TERASA BUNTU NAK TERUSKAN KEHIDUPAN SAMPAI GAJI SETERUSNYA?

TAHNIAH !!

ANDA telah berada di satu Platform yang betul dan Anda telah melangkah ke jalan penyelesaian yang berkesan bagi masalah anda.

Ramai terbeban dengan kos sara hidup yang tinggi dan akhirnya

terperangkap dengan bebanan hutang yang meningkat.

 

Korang pernah lalui situasi begini?

 

Duit bukan segalanya. Tetapi dengan duit kita dapat membahagiakan

orang tersayang, dan bawa mak dan ayah ke umrah/haji, merelasasikan

impian yang dah lama menjadi  senarai  ‘wishlist’ kita setiap tahun yang

sampai sekarang masih belum tercapai.

PERHATIAN!!

INI ADALAH SALAH SATU CARA NAK BUAT DUIT SENGAN MUDAH DAN PANTAS.





TAHUKAH ANDA BAHAWA LEBIH 90% SURI RUMAH BERJAYA HANYA DENGAN MEMBUAT KERJA DARI RUMAH?


TAHUKAH ANDA KEBANYAKAN WANITA YANG BERJAYA MERUPAKAN SEORANG IBU DAN SURI RUMAH??

Testimoni artis

“Hadirmu Siti Aafiyah dalam hidupku adalah satu anugerah yang allah berikan. Menyusukanmu adalah satu nikmat yang allah hadiahkan.

Saya ingin menyarankan kepada ibu-ibu yang mahu banyakkan susu badan dan tenaga, terutama ketika berpuasa ini, boleh mengambil MILKUP CANDY . Inshaallah hasilnya sangat menakjubkan.

MILKUP CANDY sedap dan ringkas. Diproses dari makanan sunnah seperti Kurma, Habbatussauda, Susu Kambing, Delima, Gam arab, Omega-3 dan lain-lain”  – CTDK

korang perlu berbuat sesuatu jika tak mahu pening kepala memikirkan masalah duit

yang selalu tak cukup.

 

Kami hanya mencari ibu-ibu yang pandai merebut peluang yang

ada depan mata. Kalau korang bekerja lagi senang nak jadi agent ni sebagai part time.

 

 

Jom kami beri sedikit tips menjadi agent/stokist :

 

 

7 TIPS MENJADI AGENT/STOKIST”

 

Produk

cari produk yang mendapat permintaan tinggi dipasaran , yang sering mendapat 

testimoni tulen setiap hari, di gunakan dan disyorkan oleh selebriti terkenal dan yang

 mudah utk dijual.

 
 

PROFIT KEUNTUNGAN

Profit untung yang banyak dan berbaloi. kerana untung nanti anda akan gunakan 

untuk rolling modal dan selebihnya simpanan tetap untuk merelasasikan impian anda.

 
 

Memasarkan Produk

Teknik pemasaran produk anda. Tak semestinya produk murah itu senang jual. 

Kenapa produk mahal yang lain lebih laku dari produk murah dipasaran? Kerana 

mereka tahu kualiti dan pelanggan sekarang lebih bijak memilih produk yang terbaik

 untuk diri sendiri dan keluarga tersayang, jika anda belajar berniaga, cara paling 

mudah utk belajar adalah dengan mentor terbaik dan produk yang viral dan mudah dijual .

 
 

Pengeluar

Syarikat yang besar atau syarikat supplier yang kecil bukan menentukan kekayaan 

anda. Yang paling penting korang berjaya memberi sesuatu dan penghargaan pada 

diri sendiri atas usaha yang di lakukan. Duit bukan jatuh dari langit. Dengan semangat

dan usaha yang tinggi, ting ting ting duit sentiasa meningkat dalam bank anda. Mesti best kan perasaan itu?

 
 

Bisnes Card dan ID agent

siapa kata jadi agent/stokis tak perlu bisnes card? Tujuan business card adalah untuk 

memberi kepercayaan pada pelanggan untuk yakin bahawa anda adalah agent dan 

stokist yang sah. PENTING ! banyak produk sekarang yang di jual dengan harga yang 

sama atau lebih murah di pasaran tetapi pelanggan akan lebih meyakini jika korang ada ID agent yang diperakui sah.

 
 

Double celebration!

Cari produk yang korang bukan sahaja senyum tengok duit kepok-kepok di simpanan 

korang, tetapi dalam masa yang sama korang juga dapat reward setiap bulan dan 

tahunan. Bak kata orang tua, menyelam sambil minum air !

 

 

Saya pakai saya jual !

Lagi mudah kalau kita gunakan produk itu sendri dan rasai pengalaman memakainya

 sebelum share manfaat pada orang lain. Sebabnya, diri sendiri adalah testimoni terbaik dan lebih mudah bercerita pada pelanggan yang masih ragu-ragu . anda mudah berkongsi pengalaman pelanggan dan menjadi produk yang 

berkesan untuk menyelesaikan masalah mereka. Lebih lagi kalau produk kita mempunyai kelulusan KKM dan halal. Lagi mudah tuk meyakinkan pelanggan . 

cara nak buat duit dengan mudah

—————————————-

APA YANG BEST KALAU JOIN TEAM KAMI?

—————————————-

 

✔✔Segala medium menjual, testimoni tulen, link-link dan gambar disediakan. Cuma tinggal memasarkan produk sahaja.

 

✔✔Group support 24/7

 

 ✔✔Layak memenangi percutian hebat sekali setahun apabila mencapai target.

 

✔✔Produk 100% dari bahan semulajadi dan testimoni-testimoni didapati setiap hari. Produk kami juga di syorkan oleh kebanyakan artis/selebriti terkenal dan juga dato CTDK 

 

✔✔Team circle kami sangat kuat. Group meroket  support antara satu sama lain, apa tak faham tanya je di group, akan ramai yang akan bantu.

 

✔✔Telegram FAQ dan soalan-soalan yang sering ditanyakan oleh pelanggan. Jadi lebih mudah korang refer jika keliru dengan pertanyaan pelanggan.

 

✔✔Komisyen, reward seperti GOLDBAR, SCAFT ARIANI/DUCK dan WANG diberikan kepada yang berdedikasi dan mencapai target bulanan.

 

✔✔Tidak memerlukan modal yang besar tetapi mempunyai cita- cita yang tinggi.

 

 ✔✔Mendapat discount 5% pada bulan Harijadi anda apabila restok dari HQ  dan Reward rm50 + rm50 (second restok) apabila anda merekomenkan agen baru pada Hq (affiliate)

 
 

Pendapatan kedua adalah sangat-sangat membantu di kala kesempitan.

 Jika antara anda yang punya simpanan sipi-sipi je, baiklah mulakan 

langkah kerana kita tidak tahu bila akan tiba masanya kita betul-betul 

perlukan duit sampingan untuk menyelesaikan masalah !

 
 
 

“SAYA JOIN TEAM NI SBB PRODUK NI BEST & BOLEH PERGI JAUH. 

KALAU TAK, MCM MANA SAYA BOLEH RESTOCK SMPAI 3 KALI DLM 

SEBULAN. ALHAMDULILLAH, DENGAN TEAM INI SAYA DAPAT BUAT

 SIMPANAN BELI RUMAH BARU DAN PERABOT TREND YANG SAYA

 INGINKAN SELAMA INI”

 

 

“SEBELUM INI SAYA BELUM PERNAH BERNIAGA . Tapi teringin nak cuba tambah duit poket kerana setiap kali tengah bulan kena ikat perut untuk cukupkan keperluan anak-anak. Saya join team ni sebab produk dah pakai sendiri. MEMANG berkesan dan memudahkan. Saya seronok bila saya dapat kongsi pengalaman dengan ibu-ibu yang mempunyai

masalah yang sama dengan saya sebelum ni “

 

 

 

Peluang ini terbuka kepada mereka yang ingin ‘BEBAS’ dari masalah

kewangan dan menjana income untuk keluarga yang tersayang.

Nak tahu caranya dengan lebih lanjut? Sila tinggal kan no tel anda di

ruangan komen dan kami akan hubungi anda secepatnya !!

 
 
 

 

CARA NAK BUAT DUIT DENGAN MUDAH

 

 

SYARAT MENJADI AGENT :

 

 

1.Modal agent adalah RM400, modal stokis RM8000

 

2.Boleh memilih & campur kesemua produk dibawah MILKUP mengikut perkiraan harga agent/stokis.

 

3.Mestilah seorang yang komited , bersungguh sungguh, jujur , amanah dan ingin meningkatkan ekonomi hidup.

 

4.Agent adalah tertakluk pada harga dan promosi yang telah ditetapkan oleh HQ. Jika berlaku permainan harga iaitu menjual lagi murah drpd harga di tetapkan, HQ berhak untuk meluputkan taraf agen.

 

5.Setiap kali restok mestilah minimum RM400 sekurang kurangnya sebulan sekali. Jika 3bulan tidak restok, HQ berhak menarik balik taraf agen.

 

6.Pembayaran penuh tempahan hendaklah dibuat sebelum barang dihantar.

 

7.Jika nak upgrade ke stokis, sale mestilah laju dan mempunyai ramai dropship dibawahnya.

 

8.Sebarang perubahan adalah tertakluk pada perubahan dari pihak HQ.

cara nak buat duit dengan mudah
cara nak buat duit dengan mudah

Bagaimana MILKUP EMPIRE dapat membantu anda :

 

1) Keluar dari kelompok TARAF HIDUP RENDAH.

2) BEBAS HUTANG secepat mungkin.

3) Dapatkan BANTU KELUARGA DAN HIDUP YANG LEBIH SELESA.

4) BESARKAN INCOME dengan konsisten.

5) MUDAHKAN JALAN untuk CAPAI IMPIAN.

6) Dapat simpan wang lebih banyak.

7) Peluang miliki aset seperti EMAS.

8) Dapat peluang percutian bersama team kami.

cara nak buat duit dengan mudah 14
cara nak buat duit dengan mudah 15

 

🚀🚀 APA YANG BEST MENJADI TEAM#milkupempire ?

 

1. Reward goldbar, duit dan periuk NoXXa setiap kali reach target sales setiap bulan.

2. Layak memenangi percutian hebat sekali setahun apabila mencapai target.

3. Kami sediakan medium menjual dan sharing info tentang penyusuan /kesihatan bayi untuk anda setiap hari.

4. Team support Meroket ‘MilkupEmpire kami meriah dengan info, sharing dan saling support each other.

5. Kelas coaching setiap minggu dan terlepas klas coaching? Kami ada support fb group untuk ulangkaji cara marketing tuk lonjakkan sale. HQ juga akan memberi cara buat duit dengan mudah dan pantas !

6. Segala testimoni dah lengkap dan jujur dari feedback-feedback #sahabat bukti kasih ibu yg berkongsi keterujaannya dengan keberkesanan selepas menggunakan produk.

 7. Full support from hq dan dapat menyertai event-event yang best yang disediakan oleh pihak hq.

8. Mendapat discount 5% pada bulan Harijadi anda apabila restok dari HQ !

 9. Reward rm50 + rm50 (second restok) apabila anda rekomen agen baru pada Hq (affiliate)

 

Produk keluaran Milk up dipercayai 100% semulajadi dan diyakini oleh penggunanya termasuk celebriti-celebriti tanah air !
.

 

Permintaan sentiasa banyak bagi yang berusaha! Buktinya? Hq kerap kehabisan stok setiap kali baru restok dan ratusan testimoni-testimoni dari sahabat bukti kasih ibu yang mempercayai dan sentiasa menyokong kami. 

 
 
 
 

KAMI JUGA MENGANJURKAN MONEY BACK GUARANTEE PADA CUSTOMER JIKA TIDAK BERKESAN SELEPAS MENGGUNAKAN PRODUK MILKUP SDN BHD .

(TnC apply)

 

 

 

 

 

 

 banyakkan susu
 
cara nak buat duit dengan mudah
"Pengalaman join Milkup Empire memang best sebab akak sendiri salah seorang testimoni yang berjaya untuk breastfeeding baby akak dan berjaya buat stock penuh 1 fridge lepas comsume MilkUp Candy ni taw ! Lepas berjaya, akak yakin nak jual dengan orang. Sebab tu akak ambil keputusan untuk jadi agen "
cara buat duit dengan mudah
NURNIE
TOP AGENT MILKUP EMPIRE
" Sales meningkat lepas belajar buat sales. Banyak ilmu dapat selain berniaga. Saya suka jadi ahli keluarga Milkup Empire"
AIN HAFIZAH
AGENT MILKUP EMPIRE
" Saya seronok jadi agen MilkUp sebab kerja nurse bahagian lawat orang bersalin. Best dapat tolong ibu yang hadapi masalah susu drop "
cara nak buat duit dengan mudah 5
SITI ALISYA
AGENT MILKUP EMPIRE
INFO, TESTIMONI DAN HARGA HAPPY BOO
INFO, TESTIMONI DAN HARGA MILKUP CANDY

Sebarang pertanyaan dan info boleh menghubungi talian support kami di SINI

0