fbpx

Cara Nak Atasi Ekzema

"Dah bermacam cara dah gunakan untuk atasi ekzema tapi susah sangat nak dapat kesan positif. Makin hari makin melarat. risaunya!"

Masalah berkaitan Ekzema amat menjengkelkan bayi sebab mereka tak mengelak daripada menggaru, dan ini boleh mencetuskan infeksi. Dalam beberapa kes, ekzema boleh mengganggu tidur anak anda dan menjejaskan keyakinannya, yang boleh mendatangkan kesan ke atas kualiti hidupnya. 

 

Disebabkan itu semakin ramai ibu-ibu yang ligat mencari ubat-ubatan dan produk yang sesuai demi mengubati ekzema anak-anak. Kini ibu tak perlu risau lagi kerana admin ada cara nak atasi Ekzema.  Ingin tahu Jalan penyelesaian masalah ibu berkaitan ekzema??

cara nak sembuhkan ekzema

So admin nak kongsikan salah satu rahsia admin dalam menyelesaikan masalah anak ekzema ini. Dulu admin jatuh hati sekali kini admin telah jatuh hati berkali-kali setelah mengenali happyboo Mist . 

 

Happy Boo dirumus khas dari bahan-bahan natural terpilih sebagai alternatif untuk membantu mengatasai masalah yang melibatkan selsema, batuk, demam, ruam dan gatal-gatal untuk seisi keluarga.
.

Apa yang best tentang happyboo ni??

  • Bau yang wangi, lembut dan MESRA KANAK-KANAK.
  • Tekstur yang TIDAK BERMINYAK dengan PENYERAPAN YANG PANTAS. Kesan positif selepas beberapa jam.
  • Tiada kesan sampingan.
    TIADA kandungan steroid, alkohol & sebarang kimia berbahaya.
  • Sesuai juga untuk bayi berumur 6 bulan ke bawah.
  • Anak demam dan selsema, sembur je. Anak kena gigit serangga, sembur je.

Mudah sangat!

Disclaimer : Happy Boo bukan pengganti ubatan. Ianya adalah sebagai bantuan sokongan. Dapatkan pemeriksaan doktor terlebih dahulu sekiranya anak dalam keadaan serius.

cara nak sembuhkan ekzema
cara nak sembuhkan ekzema
cara nak sembuhkan ekzema

Semakin ramai ibu-ibu telah mempercayai Happyboo mist untuk anak-anak. Alhamdulillah kini makin ibu dah jumpa cara yang sesuai untuk atasi Ekzema. Apa tunggu lagi ? Ingin dapatkan lebih cara nak atasi Ekzema?  Ingin dapatkan happyboo Mist Sekarang? Jom kita kongsi kebaikan kepada ibu-ibu diluar sana.

DAPATKAN SEGERA !

DAPATKAN SEGERA !

DAPATKAN SEGERA !

Sementara Stock masih ada !! 

Layari laman web facebook  dan instagram kami untuk ketahui lebih lanjut..

RESEPI MILKBOOSTER BERKESAN DAN MENYELERAKAN

Resepi milkbooster berkesan dan menyelerakan Ramai orang tertanya-tanya, kenapa susu badan ibu drop semasa berpantang?  sampai ada yang mengamalkan petua orang lama dan telan pelbagai macam ubat-ubatan yang ada diluar sana.  Ada sesetengah yang dah berputus asa dan rasa down

Read More »

Breakfast dengan air kurma merah.

Breakfast dengan air kurma merah Breakfast dengan air kurma merah. Terutama time datang bulan, Elok sangat sangat. Jujube atau di panggil Kurma Cina atau Kurma Merah ini memang kaya dengan khasiat terutama untuk kaum wanita. – Mak berpantang dan hamil

Read More »

Resepi puree untuk makanan baby.

Resepi puree untuk makanan baby Malam ni share resepi puree pulak untuk baby. Mak-mak kalau nak join makan puree ni pun boleh juga. 😜 Risau anak makan makanan segera yang penuh dengan PENGAWET, PERASA dan PERWARNA tambahan? Dilema di atas

Read More »
peria katak
masakan
milkupempire

PERIA KATAK!!!

PERIA KATAK!!! Akak sorang ke yang mula-mula anti betul dengan yang namanya ‘PERIA KATAK’ Dengan rasa yang pahit, siapa je sanggup telan. Tapi, bila pikir-pikir balik. Pahit pun sanggup ditelan demi kasih sayang terhadap diri. Siapa tak sayang diri woi..

Read More »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

0