fbpx

BOOST MILK! BOOST ENERGY! BOOST SKIN NOURISHMENT!

milkup

MILKUP SDN BHD

Milkup Sdn Bhd merupakan syarikat anak tempatan yang terletak di Kajang yang menjalankan perniagaan yang fokus kepada barangan perapian kendiri bayi dan kanak-kanak serta produk makanan tambahan penggalak susu badan yang diformulasikan untuk ibu hamil dan ibu yang menyusukan anak.

Matlamat Utama Syarikat Adalah Untuk Membantu:

  • Ibu-Ibu yang menyusukan bayi untuk terus berjuang dan berjaya menyusukan anak-anak mereka sehingga mencapai umur sasaran yang dicadangkan sehingga 2 tahun.
  • Memudahkan ibu bapa serta ahli keluarga pengguna bayi dan kanak-kanak memilih barangan kendiri yang terbaik untul kegunaan sekeluarga.

Kami Juga Menyasarkan Untuk Melahirkan Lebih Ramai Usahawan Berdaya Saing Melalui Program-Program Agen dan Stokis di Seluruh Malaysia, Memasuki Pasaran Antarabangsa di Seluruh Asia Tenggara Dengan Kualiti Produk Yang Tinggi dan Menepati Kehendak Pasaran Semasa.

Di Milkup, Kami Percaya Bahawa Misi dan Visi Syarikat Berfungsi Lebih Daripada Sekadar Menggariskan Objektif dan Sasaran Perniagaan. Ianya Turut Mencerminkan Nilai Etika Kami dan Cara Kami Berurusan Seharian. Kerap Kali Ianya Turut Berfungsi Sebagai Pendorong Kepada Kami Untuk Terus Maju Ke Hadapan

0